Διαγωνισμός ομορφιάς Mr & Miss Junior & miss Young 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Λάρνακα ο διαγωνισμός ομορφιάς Mr & Miss Junior & miss Young 2016 στην Chihtsai Gallery Hair Studio. Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και σκοπός της ήταν η στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρ/κας και του συνδέσμου Πνοή ζωής.

SOS Revival Scalp Aid System (For Hair loss)

Συνδυασμός προϊόντων ειδικής φόρμουλας με βότανα όπως άγριο θυμάρι και άγρια φτερίκια, για καταπολέμηση της τριχόπτωσης και της πιτυρίδας. Είναι διαθέσιμα σε δυο συσκευασίες και η επιλογή γίνεται ανάλογα με τους παράγοντες που προκαλούν την τριχόπτωση. K13H. Για λιπαρό δέρμα και τριχόπτωση που προέρχεται από κληρονομικούς λόγους, λιπαρότητα, επίδραση διυδροτεστοστερόνης DHT K13N. Για ξηρό δέρμα…

Grapefruit Chihtsai σαμπουάν (500ml)

Grapefruit Chihtsai σαμπουάν με τα διαλεκτά ουσιώδες αποστάγματα ενώνει την τριπλή δράση: καθαρισμό-θρέψη-και ισοστάθμιση της παραγωγής σμήγματος.

Essential Chihtsai Tea Tree σαμπουάν

Essential Chihtsai Tea Tree σαμπουάν για μαλλιά με κοινή πιτυρίδα, χάρη στις αξιόλογες καταπραϋντικές ιδιότητες του αιθέριου ελαίου της

Chihtsai Olive σαμπουάν

Καθαρίζει τα μαλλιά ως το «tangle free» επιθυμιτό ελεύθερο από στατικό ηλεκτρισμό αποτέλεσμα, αφήνοντας τα μαλλιά πιο ανθεκτικά.

Σαμπουάν Chihtsai

Η επιλογή ενός κατάλληλου σαμπουάν Chihtsai® είναι το πρώτο μας βήμα στην κομμωτική επαγγελματική περιποίηση μαλλιών που μετατρέπει την φροντίδα μαλλιών σε ένα φυσικό βίωμα. Η σωστή διαδικάσία, επιλογή σαμπουάν, στάδια λουσίματος, συνδιασμοί διαφόρων Chihtsai® σαμπουάν στο λούσιμο των μαλλιών μπορεί να βελτιώσει και να υποβοηθήσει στην αντιμετώπιση διαφόρων κοινών προβλημάτων του δέρματος της κεφαλής και των μαλλιών.